Marcaj de separare a sensurilor de circulatie format dintr-o linie discontinua simpla. Marcaj de delimitare a partii carosabile cu linie discontinua:
In imagine este prezent un marcaj rutier de separare a sensurilor de circulatie format dintr-o linie discontinua simpla. Marcaj de delimitare a partii carosabile cu linie discontinua.

Marcaj de separare a sensurilor de circulatie format dintr-o linie continua simpla. Marcaj de delimitare a partii carosaburmeazaile cu linie discontinua:
In imagine este prezent un marcaj rutier de separare a sensurilor de circulatie format dintr-o linie continua simpla. Marcaj de delimitare a partii carosaburmeazaile cu linie discontinua.

Marcaj de separare a sensurilor de circulatie format dintr-o linie continua dubla. Marcaj de delimitare a benzilor de circulatie de acelasi sens cu linie discontinua. Marcaj de delimitare a partii carosabile cu linie discontinua:
Acest marcaj este unul de separare a sensurilor de circulatie format dintr-o linie continua dubla. Marcaj de delimitare a benzilor de circulatie de acelasi sens cu linie discontinua. Marcaj de delimitare a partii carosabile cu linie discontinua.

Marcaj de separare a sensurilor de circulatie format dintr-o linie continua, dublata cu una discontinua. Marcaj de delimitare a partii carosabile cu linie continua:
Acest marcaj rutier este unul de separare a sensurilor de circulatie format dintr-o linie continua, dublata cu una discontinua. Marcaj de delimitare a partii carosabile cu linie continua.

Marcaj pentru benzi cu circulatia reversibila:
Acest marcarj rutier este pentru benzi cu circulatia reversibila.

Marcaj pe drumuri cu zona verde de separare a sensurilor de circulatie:
Marcaj rutier pentru drumuri cu zona verde de separare a sensurilor de circulatie.

Marcaj la apropierea de o intersectie:
Marcaj rutier ce indica apropierea de o intersectie

Marcaj pe o banda de decelerare:
Acest marcaj rutier indica banda speciala pentru decelerare.

Marcaj pe o banda de accelerare:
Acest marcaj rutier indica banda speciala pentru accelerare.

Marcajul benzii suplimentare pentru vehicule lente:
Marcaj rutier cu rol de a indica banda suplimentare pentru circulatia vehiculelor lente.

Marcajul benzii de stocaj pentru virajul la stanga:
Acest marcaj rutier indica banda pentru virajul la stanga.